top of page

Hva kan jeg gjøre for deg?

Interiørcoach hjelper deg hele veien fra idè til gjennomføring av et prosjekt. 

Dersom det er ønskelig, tar jeg meg av innkjøp og er med hele veien. For å gjøre det oversiktlig for deg som kunde, har jeg laget noen pakker med fastpris. Jeg skreddersyr også tilbud på forespørsel. Pakkene med fastpris, gjelder for privatpersoner, representerer du en bedrift, ta kontakt for å få et spesialtilpasset tilbud. Scroll nedover for å se hva jeg kan hjelpe deg med.

Dette kan Interiørcoachen:
  • Farge og interiørrådgivning

  • Kundeanalyse og konseptplanlegging

  • Møbleringsplan

  • Fargepalett og materialvalg

  • Belysningsplan

  • Kjøkkenplanlegging

  • Boligstyling

  • Innkjøpsliste, evt innkjøp

Wooden vask
Orange Room

HJEMMEBESØK

Jeg kommer hjem til deg for ca 90min. Vi går igjennom de rommene du måtte ønske og jeg gir råd om farger, møblering styling og det du eventuelt har av spørsmål. Etter hjembesøket velger du om du har fått den veiledningen du har behov for, eller om du har behov for hjelp til gjennomføring av planene.

Pris: 2500,- inkl. mva

Coffee Table

INTERIØRCOACH KONSULTASJON

Har du et interiørprosjekt du trenger hjelp til planleggingen av? Jeg kommer hjem til deg og bistår med min ekspertise i planleggingen. I etterkant har jeg en presentasjon for deg da vi går igjennom skreddersydd stemningsmoodboard og et enkelt møbleringsforslag.

Pris: 4500,- inkl. mva

Wooden Dinning Table

BOLIGSTYLING FØR SALG

konsultasjon 1t

Skal du selge boligen din og vil få din bolig til å skille seg ut er boligstyling et must. Jeg kommer hjem til deg, vi går igjennom huset, om det er vegger som bør males, hvilke møbler og interiør som bør tas bort og hva som kan gjøres for å heve inntrykket av boligen. I etterkant får du tilsendt en skriftlig rapport av hjemmebesøket.

 

Pris: fra 2500,-  inkl mva

seng

BOLIGSTYLING FØR SALG

konsultasjon og styling

Skal du selge boligen din og vil få din bolig til å skille seg ut er boligstyling et must. Jeg kommer hjem til deg, vi går igjennom huset, om det er vegger som bør males, hvilke møbler og interiør som bør tas bort og hva som kan gjøres for å heve inntrykket av boligen. I tillegg til konsultasjon, kommer jeg igjen før fotografering og styler boligen. Det kan velges mellom:

Delstyling: Supplering med utvalgte stylingprodukter og møbler. 

Fullstyling: Møblering og styling av tom bolig.

 

Pris:

Delstyling: fra 6900,-  til 13 900,-  inkl mva

Fullstyling: fra 13 900,- til 27 900,-  inkl mva

office

SKREDDERSYDD

Jeg lager også tilbud på forespørsel, så dersom ingen av fastpris pakkene passer for deg, skreddersyr jeg et tilbud som dekker dine behov. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Dersom det ønskes hjelp på timebasis, er timeprisen 900,- inkl mva.

Pris: Tilbud på forespørsel

bottom of page