top of page

Hvem er interiørcoachen?

marte interiorcoach red1_2.jpg

Interiørcoachen består av interiørkonsulent Marte Utenhå. Jeg er utdannet interiørkonsulent og har en brennende interesse for farger og interiør og synes det er fascinerende hvordan dette påvirker menneskers trivsel, evne til å slappe av, konsentrasjon, effektivitet og alt vi foretar oss gjennom dagen.

Jeg arbeider både med bedrift og privatkunder. 

Om du er kunden som trenger enkle råd til styling av stuen din, eller om du har behov for grundig planlegging av en arbeidsplass, tar jeg deg seriøst for å skape et miljø som danner best mulig grunnlag for trivsel. For å se mer om hva jeg kan hjelpe med trykk her.

Hvorfor skal du velge meg?

Jeg er god på å skape interiør som er tilpasset deg og dine behov uavhengig av trender, naboens skandinaviske hvite vegger og hva som er inn akkurat denne måneden. Jeg framelsker interiører som er tilpasset kunden, for det er nettopp da det blir langsiktige løsninger som ikke må byttes ut når en ny trend kommer. Om du ønsker det meste nytt og oppdatert, eller om du har noen gamle skatter du ønsker å ta med videre, jobber jeg for å finne en personlig og holdbar løsning for deg. Her kan du se noen av mine tidligere prosjekter.

Interiørcoach forholder seg til gjeldende personvernregler. Du kan lese vår personvernerklæring her

bottom of page