top of page
  • Forfatterens bildeMarte Utenhå

Hvorfor bruke en interiørkonsulent?

Oppdatert: 20. mai 2020

Nordmenn blir mer og mer opptatt av interiør. Vi følger med i magasiner, ser på blogger, følger med på Instagram og liker å holde oss noenlunde oppdatert. I denne mengden av fine bilder og trender, kan det være lett å finne interiør som en liker, men ikke så lett å sette dette sammen på en helhetlig måte.


Noen føler seg litt hjelpeløse når de kommer til meg og aner ikke hvilken stil de har, men mange er flinke og har mange meninger om hva de liker. Jeg liker å sammenlikne behovet for interiørkonsulent, litt som å gå til doktoren. En kan Google symptomer og diagnoser på forhånd og ha en formening om hva som er galt, men man trenger legen for å se helhetsbildet og komme med innspill om behandling. Slik tenker jeg det er litt med en interiørkonsulent. En kan ha en god mening om stil og få det til veldig bra på egenhånd, men man trenger en fagperson med kompetanse på form, farge, funksjonalitet og hvordan dette skal settes sammen for å skape balanse. Et godt interiør skal være funksjonelt, fungere til det formålet rommet skal ha om det er jobb, rekreasjon, appetittvekkende osv. Dette er en interiørkonsulent god på.


Interiørarkitekt, interiørdesigner, interiørkonsulent, innredningshjelp, interiørcoach... Kjært barn har mange navn. Det er lett å bli forvirret av alle titlene. Hvorfor skal du velge meg framfor andre interiøreksperter?

Jeg følger ikke trendene. Jeg er opptatt av å skape rom som er personlige for hver enkelt kunde. Lenge har det vært en svært monogam stil med hvite og grå vegger, den stilen er i ferd med å snu og det er mye mer rom for personlige interiører. Like mye som det er et enormt mangfold i personlighetene våre, burde det vært like mye mangfold i interiøret vi oppholder oss i. Interiøret skal gjenspeile personligheten. Jeg tenker utenfor boksen, analyserer kunden og er ekspert på å finne farger, materialer og møbler for å få dette til å være skreddersydd til deg. Dersom du har tenkt å bytte ut alle møblene dine, hjelper jeg deg med dette, dersom du vil beholde noe og supplere med noe, hjelper jeg deg med det. Sammen finner vi den løsningen som passer deg og dine behov.Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Commentaires


bottom of page